Contrast
Шрифт
Головна Новини
Без верби і калини немає України
Назад
Без верби і калини немає України
23.08.2024

Без верби і калини немає України: медики відомчого медзакладу спільно з пораненими захисниками провели патріотичних захід 

Сьогодні, у день Державного Прапора України, співробітники медичного закладу  спільно з пораненими захисниками провели символічну патріотичну акцію – висадили калину. 

– Ця акція для нас дуже важлива, адже калина – це символ рідного краю, мужності людей, які пролили свою кров у боротьбі за Україну і сьогодні зі зброєю в руках захищають незалежність та територіальну цілісність держави, боронять наш мир та спокій, – сказала керівник Державної установи  Алла Галеєва. 

-  Разом з бійцями, які нині проходять лікування та реабілітацію у нашому медзакладі, ми вирішили висадити калину на подвір’ї, щоб через роки побачити, як зростає і міцніє символ нашої нації. Віримо, що разом з калиною розквітатиме і наша Україна! 

З українськими піснями та у яскравих вишиванках учасники акції висадили калину. Після цього медики почастували поранених поліцейських та нацгвардійців власноруч виготовленими смаколиками. 

Калина символізує собою життєствердність, єднання, мир і неймовірну красу нашої землі. Працівники відомчої медичної установи переконані, що висаджена калина зміцніє та даватиме щедрі плоди.

https://www.youtube.com/watch?v=3VR6C4qZA4A

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .