Contrast
Шрифт
Головна Новини
Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як...
Назад
Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?»
09.09.2024

Війна —  це марафон, дистанція якого нам невідома. Необхідно інвестувати ресурси у те, що допоможе його пройти з найменшими втратами.

Плекаємо індивідуальну та колективну стійкість. Це — основа Всеукраїнської програми ментального здоровʼя, ініційованої першою леді Оленою Зеленською.

 Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?» спрямована на розбудову якісної системи надання послуг у сфері психосоціальної підтримки та розвиток культури піклування про ментальне здоров'я.

Отож, в рамках даної програми 09.09.2024 була проведена спільна нарада, за ініціативи медичного центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору Державної установи «Територіальне медичне обʼєднання МВС України по Рівненській області», з психологами ГУНП в Рівненській області, ГУ ДСНС у Рівненській області, в/ч 3055 НГУ, психологами відділення фізичної та реабілітаційної медицини лікарні на 60 ліжок ДУ «ТМО МВС України по Рівненській області» та сектором соціального забезпечення ДУ «ТМО МВС України по Рівненській області». Метою зустрічі було створення концепції розвитку ментального здоровʼя!

Ментальне здоровʼя - це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життевим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне жигтя.

Ментальне здоровʼя обʼєднуе здоровий дух та психіку людини. Воно є важливим для втілення бажань, реалізації цілей, доброго фізичного самопочуття. А з іншого боку — психічне здоровʼя кожного індивіда важливе для всього суспільства.

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .