Contrast
Шрифт
Головна Новини
Привітання працівників Державної установи «Територ...
Назад
Привітання працівників Державної установи «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Тернопільській області» з професійним святом та 80-річним ювілеєм закладу.
29.07.2024

Робота заради збереження життя та здоров’я: працівників відомчого медзакладу Тернополя привітали з професійним святом та ювілеєм

27 липня - день медичного працівника. Працівників Державної установи «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Тернопільській області» з професійним святом та 80-річним ювілеєм закладу привітав заступник начальника Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Ігор Сидорук. "Від вас залежить багато, бо надаючи допомогу нашим захисникам, ви рятуєте їх, піднімаєте на ноги. Дякую вам від себе особисто та від імені бійців. Миру нам всім, злагоди та всіх гараздів".

Сьогодні відомчий медзаклад обслуговує працівників органів внутрішніх справ, пенсіонерів системи МВС та членів їхніх сімей, військовослужбовців та бійців, які отримали поранення у зоні ведення бойових дій. Медики відомчого закладу не лише лікують фізично, але й підтримують бійців, які проходять у них лікування та реабілітацію морально: на день вишиванки хлопцям подарували символ захисту та національної гордості, щасливої долі та родової пам’яті – вишиванки. Крім цього співробітники медзакладу долучилися до проєкту “Книги героям” та облаштували в приміщенні лікарні сучасну міні-читальню.

Працівники медичної установи допомагали пораненим у Харкові, Слов'янську, Одесі, а лікар-хірург Роман Кленик пішов добровольцем на військову службу і наразі виконує свої професійні медичні обов'язки у складі Національної Гвардії України.

Ігор Сидорук від імені очільника поліції Тернопільщини привітав медичний персонал з Днем служби, вручив цінні подарунки та відзнаки, а також побажав, щоб жоден з них не забував про клятву Гіппократа, а кожен крок у медицині був продиктований безмежною людяністю та співчуттям.

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .