Contrast
Шрифт
Головна Новини
Робоча поїздка в МРЦ МВС «Південний Буг»
Назад
Робоча поїздка в МРЦ МВС «Південний Буг»
29.07.2024

Для забезпечення інформаційної підтримки та надання практичної допомоги в вирішенні проблемних питань військовослужбовцям, які отримали поранення  в зоні бойових дій унаслідок агресії Російської Федерації сектором соціального захисту і супроводу постраждалих та членів їх сімей ДУ «ТМО МВС у Вінницькій області» спільно з представниками НГУ в/ч 3008, НГУ в/ч 3028, ГУНП у Вінницькій області, ГУ ДСНС у Вінницькій області, 24 прикордонного загону ім. Героя України ст. лейтенанта Вячеслава Семенова в/ч 2193 здійснено робочу поїздку в МРЦ МВС України «Південний Буг».  

Усіх присутніх було ознайомлено з електронним кабінетом постраждалого в застосунку Єдине вікно для громадян МВС України та проінформовано про Ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС України дітей військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, інших працівників органів сектору безпеки і оборони для продовження навчання у 10-11 класах.

А також було запрошено представника Північного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги, який провів консультаційну роботу з питань: «На яку допомогу від держави розраховувати у разі травми чи поранення. Соціальні гарантії, права та пільги» та проінформовав, щодо надання безоплатної первинної правничої допомоги і безоплатної вторинної правничої допомоги Центрами з надання безоплатної правничої допомоги.

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .