Contrast
Шрифт
Головна Новини
Розвиваємо сферу соціального захисту задля допомог...
Назад
Розвиваємо сферу соціального захисту задля допомоги військовим, ветеранам та їхнім родинам
27.06.2024

Для налагодження  співпраці, обміну  інформацією щодо програм, для підтримки військовослужбовців та членів їх родин та вирішення проблемних питань із представниками НГУ в/ч 3008, в/ч 3028, ГУНП у Вінницькій області, ГУ ДСНС у Вінницькій області, 24 прикордонного загону ім. Героя України ст. лейтенанта Вячеслава Семенова в/ч 2193 з структурних підрозділів за напрямком соціального захисту, з Вінницьким обласним центром зайнятості та Департаментом соціальної політики Вінницької міської ради, Департаментом освіти Вінницької міської ради було проведено спільну зустрічі 26 червня 2024 року в ДУ «ТМО МВС по Вінницькій області».

          На зустрічі було обговорено питання щодо:

          - популяризації електронного кабінету постраждалого в застосунку Єдине вікно для громадян МВС України;

       - популяризації навчання в Ліцеях безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС України дітей військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, інших працівників органів сектору безпеки і оборони для продовження навчання у 10-11 класах.

         Було прослухано інформацію від представників Вінницької міської ради про програми підтримки/виплат, заходи для оздоровлення та відпочинку військовослужбовців, постраждалих та членів їх сімей. 

         Разом з тим проінформували представники Вінницького обласного центру зайнятості про перелік програм та грантів для осіб з інвалідністю внаслідок війни та УБД, державні програми спрямовані на підтримку роботодавців у разі працевлаштування УБД, осіб з інвалідністю внаслідок війни.

Продовжуємо працювати та розвивати сферу соціального захисту.

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .