Контраст
Шрифт
+380 (46) 225-39-39
+380 (46) 225-68-12
- Реєстратура
[email protected]
Головна Новини
Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Чер...
Назад
Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Чернігівській області Лариса Шумна відвідала Державну установу
з метою здійснення парламентського контролю за додержанням прав і свобод правоохоронців на охорону здоров'я та медичну допомогу
03.09.2024

Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Чернігівській області Лариса Шумна відвідала Державну установу «Територіальне медичне об'єднання МВС України по Чернігівській області» з метою здійснення парламентського контролю за додержанням прав і свобод правоохоронців на охорону здоров'я та медичну допомогу.

➡️Під час робочої зустрічі начальник установи-лікар Алла Галеєва поділилася напрацюваннями та перспективами покращення надання медичної допомоги захисникам та захисницям у теперішніх умовах.

➡️Варто відмітити, що медичне забезпечення поліцейських та членів їх родин здійснюється на належному рівні і ця установа визнана осередком надання різнобічної фахової медичної допомоги. Зокрема - щодо реабілітації та психологічного відновлення, що особливо важливо в умовах повномасштабної війни.

➡️Здійснення парламентського контролю за додержанням прав і свобод, зокрема правоохоронців, яким надається медична допомога, у тому числі після отриманих поранень, подальшого проходження ними ВЛК щодо визначення ступеня втрати здоров’я внаслідок бойових дій та придатності до військової служби - на особливому контролі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець .

🇺🇦 Також Лариса Шумна взяла участь у святковому заході для поранених правоохоронців з метою підняття патріотичного духу оборонців країни, який проходив на базі установи.

Офіс Омбудсмана України

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .