Контраст
Шрифт
Головна Новини
День медичного працівника
Назад
День медичного працівника
26.07.2024

З цим святом вітають усіх працівників сфери охорони здоров’я. Свято було започатковане, щоб підкреслити велике значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави в цілому, та засвідчити відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів. 
Уже не вперше багато українських медиків відзначатимуть професійне свято на роботі. Хтось — на передовій, хтось — у тилу. Всі вони роблять благородну і визначну справу — рятують життя українців.
День медика — не тільки професійне свято, а ще й можливість висловити вдячність, солідарність та повагу тим, хто рятує життя. Тож не забудь привітати рідних, знайомих чи близьких-лікарів та подякувати за врятовані життя та важку роботу. Привітати медиків можна теплими словами, приємними подарунками чи донатом на потреби медичних організацій та батальйонів на фронті.
Напередодні професійного св’ята начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло привітав медичних працівників «ДУ ТМО МВС України по Чернівецькій області» з професійним Днем. Найкращих медичних працівників нагородив подяками та цінними подарунками.

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .