Контраст
Шрифт
Головна Всі послуги
Ідентифікація грибів Candida
Назад
Ідентифікація грибів Candida

Вміст та кількість патогенної мікрофлори в продуктах харчування є найважливішим показником їх якості. Вживання продуктів заражених мікроорганізмами та їх спорами, може згубно позначитись на житті та здоров'ї людини. Харчові продукти, як продукт переробки, найбільше піддаються критичним точкам зберігання та експлуатації, тому в обов'язковому порядку контролюються на показники безпечності - бактеріологічний контроль. Гриби - це мікроорганізми що викликають псування продукту. Мета дослідження - наявність в масі продукту, дріжджеподібних грибів, виявлення яких вказує на незадовільні санітарні умови під час зберігання продукту, що може призвести до кишкових захворювань. Спираючись на результати бактеріологічного аналізу, можна об'єктивно судити про те, наскільки безпечна харчолва продукція чи придатна для споживання.

Послуга надається в:
Категорія
Додаткові послуги
Код
3906399
Вартість, грн
54,00
Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .