Контраст
Шрифт
Головна Новини
День Державного Прапора та 33-тя річниця Дня незал...
Назад
День Державного Прапора та 33-тя річниця Дня незалежності України
23.08.2024

    Сьогодні, 23.08.2024 року в ДУ «ТМО МВС України по Миколаївській області» (далі – ДУ ТМО)  відбувся святковий захід, присвячений національним святам, які святкує наша країна – День Державного Прапора та  33-тя річниця Дня незалежності України. Так, із концертною програмою та привітаннями до ДУ ТМО завітав оркестр  національної гвардії України в/ч 3039. 

    Урочистий захід розпочала голова профспілкового комітету ДУ ТМО Леся Бугас, яка зазначила наступне.

    Державний прапор - це наш оберіг, під ним український народ утвердив ідею про державність, самостійність та омріяну свободу, увібравши в себе всю багатовікову історію та споконвічні традиції. 

    День незалежності – свято українського народу, людей з щирими серцями, тих, хто любить та шанує свою країну, тих, хто наполегливою працею створює їй гідне майбутнє, забезпечує її незалежність та соборність.

    Сьогодні наша країна переживає дуже  складні часи; і завдяки нашим захисникам Україна продовжує захищати свою незалежність та територіальну цілісність.

   З національними святами всіх медичних працівників ДУ ТМО привітала т.в.о. начальника установи Владлена Містюкович, яка зазначила, що в цей нелегкий час медики продовжують невтомно працювати, сумлінно виконувати  свої функціональні обов’язки, що пацієнти для медичних працівників завжди на першому місці, що медичні працівники роблять все можливе для відновлення фізичного та духовного здоров’я пацієнтів. Побажала всім скорішого миру та перемоги. 

    Також з національними святами медичних працівників ДУ ТМО привітав начальник оркестру – військовий дерегент, майор Віктор Глухарєв.

    Артисти виконали відомі  пісні та хіти українських та зарубіжних авторів, в тому числі в сучасній обробці. Серед виконуваних композицій були такі, як «Смереко», «Ой, у лузі червона калина».

    Медичні працівники ДУ ТМО люблять і шанують свою країну, щиро вірять в її перемогу. Свої функціональні обов’язки вони сьогодні виконували у вишиванках.   

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .