Контраст
Шрифт
Головна Новини
День медичного працівника
Назад
День медичного працівника
26.07.2024

В ДУ «ТМО МВС України по Миколаївській області» відбувся святковий захід, присвячений Дню медичного працівника. Зі святом колег привітав начальник лікарні (з поліклінікою) Віталій ГУЦУЦУРА. Він розповів про історію свята, висловив подяку за плідну і сумлінну працю, побажав медичним працівникам  Миру і злагоди. 

На даному заході була присутня голова Територіальної об’єднаної профспілки МВС України в Миколаївській області Інна ЧУМАЧЕНКО, яка зазначила, що медичні працівники теж воїни, які в умовах сьогодення виконують свої функціональні обов’язки,  допомагають людям, рятують їхнє здоров’я та життя; додатково зазначила, що медичні працівники вселяють в серце людини віру та надію на одужання і висловила колективу низький уклін за працю і за обрану професію. 

Інна ЧУМАЧЕНКО подарувала установі цінний  подарунок – ікону святого великомученика Пантелеймона, покровителя лікарів.

До привітань приєдналася голова профспілкового комітету ДУ ТМО Леся Бугас та вручила колегам святкові грамоти.  Додатково побажала їм неважких буднів, добрих пацієнтів, спокою та гордості за свою працю. 

«Нехай кожен ваш день починається з гарної новини і з теплої посмішки. Нехай усі медики працюють під мирним небом, а вдома вас зустрічають рідні люди. Зі святом!». 

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .