Контраст
Шрифт
+380 (03) 126-47-31
+380 (03) 126-42-07
- Терапевтичне відділення.
+380 (03) 126-43-69
- Приймальна начальника установи.
[email protected]
Головна Новини
День медичного працівника.
Назад
День медичного працівника.
День медичного працівника.
29.07.2024

 29 липня в Державній установі «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Закарпатській області»  з нагоди професійного свята Дня медичного працівника відбулася урочиста нарада. 

Колектив привітали заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Іван ПЕНЯК, голова профспілки ГУНП в Закарпатській області Юрій ВАТРАЛА, голова ветеранської організації ГУНП в Закарпатській області Віктор ОТОВЧИЦЬ. 

Відтак, поважні гості висловили слова вдячності медикам за їх сумлінну і віддану працю, яка на сьогодні, в умовах воєнного стану, вимагає ще більшої самовіддачі. На цьому наголосив  Юрій ВАТРАЛА, адже лікарі задіяні також в роботі ВЛК, тож їм доводиться в будь який час, нерідко в неробочий, виконувати свої професійні обов’язки. 

У своїх вітальних словах виступаючі побажали усім медичним працівникам міцного здоров’я, родинного затишку, професійних успіхів та мирного неба над головою. 

За багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я та з нагоди професійного свята  кращих працівників установи нагороджено грамотами, грошовими преміями, нагрудними знаками. 

 

 

 

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .