Contrast
Шрифт
Головна Новини
В ДУ «ТМО МВС України по Волинській області» відбу...
Назад
В ДУ «ТМО МВС України по Волинській області» відбулася робоча зустріч психологів сектору психологічного забезпечення, та працівників сектору соціального захисту і супроводу постраждалих та членів їх сімей цього ж закладу з керівництвом закладу.
11.07.2024

В приміщенні лікарні ДУ «ТМО МВС України по Волинській області» відбулася робоча зустріч психологів сектору психологічного забезпечення з керівництвом цього закладу, колективом Центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору ДУ «ТМО МВС України по Волинській області» та працівниками сектору соціального захисту і супроводу постраждалих та членів їх сімей цього ж закладу.
Метою заходу стало вдосконалення роботи та координації діяльності психологів ГУНП та медичних психологів за напрямком підтримки ментального здоров’я працівників поліції, які постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України.
Адже, підтримка ментального здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя. Це певною мірою стан благополуччя, при якому людина може реалізувати свій власний потенціал, долати життєві труднощі та стреси, продуктивно і плідно працювати.
Загрозою для людської психіки на сьогоднішній день є посттравматичний стресовий розлад, який так часто зустрічається серед поранених, що проходять лікування у закладах охорони здоров’я.
Під час зустрічі психологи ГУНП спільно з фахівцями медичної галузі обговорили план подальшої співпраці та взаємодії, особливості здійснення психологічного супроводу поранених, а також особливості надання кваліфікованої допомоги рідним постраждалих внаслідок військової агресії.
Також, обговорили реалізацію проєкту МВС «Пункт психологічних практик», яким передбачено впровадження якісних і дієвих інструментів підтримки ментального здоров’я, розвиток резильєнтності та покращення психо-емоційного стану пацієнтів.

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .