Контраст
Шрифт
Головна Новини
Ваша кров може воювати. Ваша кров може рятувати. У...
Назад
Ваша кров може воювати. Ваша кров може рятувати. У нас тече одна кров.
05.04.2024

  Донорство крові завжди було і буде актуальною потребою, особливо під час бойових дій, коли відсоток поранених, нажаль, має тенденцію лише збільшуватися. Щодо преваг, то для кожного вони особисті. Безпосередньо для наших співробітників ми вбачаємо в цьому, в першу чергу, усвідомлення даного вчинку. Твоя кров може рятувати життя тих, хто виборює нашу свободу і незалежність.
  Ваша кров може воювати. Ваша кров може рятувати. У нас тече одна кров.
Звісно, не кожен може бути донором. Але якщо людині вже 18 років, вона вагою від 50 кг, не має хронічних захворювань, і почувається здоровою, вона вже потенційно може бути донором.
  Отже, ми закликаємо всіх небайдужих долучитися до руху донорства крові, виявити свою громадянську позицію і допомогти врятувати життя військовим. Разом ми можемо змінити стереотипи щодо донорства крові та створити культуру допомоги, яка стане невід'ємною частиною нашого суспільства. Нехай наш приклад послужить натхненням для інших людей. Разом ми зможемо створити позитивну зміну і покращити стан здоров'я та добробут наших військових. Донорство крові – це не тільки дія благородства, але й прояв підтримки та вдячності тим, хто боронить нашу неньку. Тож давайте об'єднаємося і покажемо свою силу та важливість донорства крові. Нехай наша активна участь стане кроком до змін, які надихнуть інших долучитися до цієї благородної справи.

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .