Контраст
Шрифт
Головна Новини
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ
Назад
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ
04.07.2024

Ви пов’язали своє життя з відповідальною, ризикованою та важливою справою – служити українському народові. Щодня ви мужньо несете свою службу, захищаючи українців, громадський порядок, права та свободи, а в час війни - і життя людей. Ви самовіддано боретеся проти злочинності й надаєте допомогу тим, хто її потребує.

Здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на вас, вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки. На поліцію покладено виключно відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю, забезпечення громадської безпеки.

Бажаємо вам завжди мати заряд бадьорості та сил, постійно опинятися в потрібному місці та у потрібний час, ніколи не заходити у безвихідь, щоразу доводити свій професіоналізм та відвагу.

Зичимо витримки, міцного здоров’я, мирного неба. Божого благословення та міцної віри в своє покликання і в свою Батьківщину, вірності службовому обов’язку, успішної служби. Та якнайшвидшої Перемоги усім !

 З професійним святом!

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .