Контраст
Шрифт
+380 (97) 654-90-91
+380 (34) 279-02-60
- Реєстратура
[email protected]
Головна Новини
Співпраця та комунікація для забезпечення соціальн...
Назад
Співпраця та комунікація для забезпечення соціального захисту і супроводу постраждалих та членів їх сімей
21.06.2024

 

     Сектором соціального захисту і супроводу постраждалих та членів їх сімей ДУ «ТМО УМВС України по Івано-Франківській області» (далі-Сектор) 20.06.2024 проведено захід на тему: «Співпраця та комунікація для забезпечення соціального захисту і супроводу постраждалих та членів їх сімей».

     В заході взяли участь представники в/ч 1241 НГУ, ГУНП в Івано-Франківській області, ГУДСНС в Івано-Франківській області, Івано-Франківської ОДА, Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА, Департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської МР, Управління з питань ветеранської політики Івано-Франківської ОДА, Івано-Франківського обласного центру зайнятості, Комунального закладу «Дім Воїна» Івано-Франківської МР, ЦНАП м. Івано-Франківська, Регіональний представник Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин МВС України.

     Учасниками заходу обговорено питання щодо:

     -комунікації та співпраці, напрацювання механізму взаємодії щодо спільного вирішення потреб, надання допомоги (консультацій) з питань соціального захисту військовослужбовців, НГУ, ДПСУ, особам рядового і начальницького складу, поліцейським, які звільнені з полону, отримали поранення, а також членам сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти за особливих обставин, захоплених в полон (заручників).

     -електронного кабінету постраждалого в застосунку Єдине вікно для громадян МВС України.

     -навчання в Ліцеях безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС України дітей військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, інших працівників органів сектору безпеки і оборони для продовження навчання у 10-11 класах.

     -програм підтримки/виплати, заходи для оздоровлення та відпочинку військовослужбовців, постраждалих та членів їх сімей.

 

 

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .