Контраст
Шрифт
+380 (96) 335-13-42
- Реєстратура поліклініка
[email protected]
Головна Новини
Групове заняття на тему «Виділення життєвих пріори...
Назад
Групове заняття на тему «Виділення життєвих пріоритетів»
23.05.2024

     Групові заняття з практичними психологами допомагають військовим краще зрозуміти себе, свої цілі та цінності, а також визначити пріоритети у різних сферах життя.
     Однією з основних завдань занять з психологом є сприяння формуванню у військових чіткої системи цінностей, яка б допомагала їм приймати обґрунтовані рішення та діяти відповідно до своїх переконань. Під час групових занять військові мають можливість обговорити свої цінності та пріоритети з колегами, вислухати їхню думку та переконання, а також отримати підтримку та поради від інших учасників групи.
     Крім того, групові заняття допомагають військовим краще розуміти важливість балансу між службою, сім’єю та особистим життям. Вони навчаються встановлювати пріоритети у своїй діяльності, визначати найважливіші цілі та плани, а також раціонально розподіляти свій час та енергію.Отже, групові заняття з військовими з визначення пріоритетів та цінностей у житті є ефективним інструментом для розвитку особистості та досягнення успіху у службі.

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .