Головна Всі послуги
Бактеріологічне дослідження маринованих продуктів ( на визначення МАФАМ, сульфітредуктуючих клострідій, пліснявих грибів)
Назад

Бактеріологічне дослідження маринованих продуктів ( на визначення МАФАМ, сульфітредуктуючих клострідій, пліснявих грибів)

Зметою дослідження наявності в масі продукту, що нормується, сульфітредуктуючих клостридій, пліснявих грибів. Вміст та кількість патогенної мікрофлори в продуктах харчування є найважливішим показником їх якості. Вживання продуктів заражених мікроорганізмами та їх спорами, може згубно позначитись на житті та здоров'ї людини. Харчові продукти, як продукт переробки, найбільше піддаються критичним точкам зберігання та експлуатації, тому в обов'язковому порядку контролюються на показники безпечності - бактеріологічний контроль. Клостридії, плісняві гриби відносяться до потенційно- патогенних мікроорганізмів, виявлення яких вказує на незадовільні санітарні умови під час виготовлення продукту, або вторинне інфікування (за рахунок обладнання, рук, спец одягу працівника), що може призвести до кишкових захворювань та харчових отруєнь. Спираючись на результати бактеріологічного аналізу, можна об'єктивно судити про те, наскільки безпечна харчова продукція, чи придатна для споживання.

Послуга надається в:
Категорія
Дослідження
Код
3909513
Вартість, грн
232,80
Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .