Контраст
Шрифт
Головна Всі послуги
Виявлення сальмонел в харчових продуктах
Назад
Виявлення сальмонел в харчових продуктах

Вміст та кількість патогенної мікрофлори в продуктах харчування є найважливішим показником їх якості. Вживання продуктів заражених мікроорганізмами та їх спорами, може згубно позначитись на житті та здоров'ї людини. Харчові продукти, як продукт переробки, найбільше піддаються критичним точкам зберігання та експлуатації, тому в обов'язковому порядку контролюються на показники безпечності - бактеріологічний контроль. Сальмонели відносяться до патогенних мікроорганізмів. Мета дослідження - мікробіологічний контроль безпеки продукції підприємств громадського харчування, профілактика гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь мікробної природи серед споживачів. Наявність в масі продукту, що нормується, сальмонел вказує на незадовільні санітарні умови під час виготовлення продукту, що може викликати не тільки харчові токсикоінфекції а й інфекційні захворювання. Спираючись на результати бактеріологічного аналізу, можна об'єктивно судити про те, наскільки безпечна харчова продукція чи придатна для споживання.

Послуга надається в:
Категорія
Додаткові послуги
Код
3906396
Вартість, грн
87,60
Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .