Контраст
Шрифт
Головна Новини
Міжнародний день медичної сестри в ДУ "ТМО МВС Укр...
Назад
Міжнародний день медичної сестри в ДУ "ТМО МВС України по Миколаївській області"
10.05.2024

З нагоди професійного свята – Всесвітнього дня медичної сестри до колег звернувся начальник лікарні (з поліклінікою) ДУ «ТМО МВС України по Миколаївській області» Віталій Гуцуцура. Він зазначив, що професія медичної сестри  є однією з найвідповідальніших і найгуманніших. Сестри медичні  є справжніми помічниками лікарів, на всіх етапах їхньої роботи. Вони докладають  чимало знань, зусиль і вмінь для збереження здоров’я людей,  вносять вагомий  внесок у злагоджену діяльність з надання медичної допомоги пацієнтам. Також додав, що колектив медичних сестер  установи  дуже дружній  та завжди   приходить на допомогу один одному. Віталій Гуцуцура побажав колегам міцного  здоров’я і миру .

З професійним святом також привітала колег головна медична сестра ДУ ТМО Валентина Василенко. Вона зазначила, що співчуття,  милосердя, професійний сестринськи догляд  - основа професії медичної сестри. Вона є обличчям  кожного лікувального закладу; саме медична сестра  перебуває поряд з хворим, підбадьорює його та допомагає. Додатково  зазначила, що з гордістю відноситься до медичних сестер установи.

До побажань  приєдналася голова профспілкового комітету ДУ ТМО Леся Бугас. Вона висловила подяку  усім медичним сестрам  за сумлінну  і бездоганну працю, високий професіоналізм, за вміння співпереживати, за чуйне відношення до людей, доброту і порядність та від профспілкового комітету нагородила грамотами   медичних сестер установи. 

 

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .