Контраст
Шрифт
Головна Новини
Пам'ятка по протезуванню
Назад
Пам'ятка по протезуванню
27.12.2023

Пункт 12. Постанови КМУ  № 321 . Для забезпечення засобами реабілітації або виплати компенсації особа або її законний представник подають заяву про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації) за формою, затвердженою Мінсоцполітики, незалежно від зареєстрованого/задекларованого місця проживання (перебування) особи. У разі подання заяви про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації) через електронний кабінет особи з метою формування електронної особової справи особа або її законний представник завантажують до нього дані та/або скановані копії документів. За наявності електронної інформаційної взаємодії з державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями, які володіють інформацією, необхідною для надання послуги із забезпечення засобами реабілітації, така інформація особою або її законним представником не подається.

Пункт 2 Постанови КМУ № 321. До засобів реабілітації, якими забезпечуються особи, визначені підпунктом 1 пункту 1 цього Порядку (далі - особи), належать: протезно-ортопедичні вироби, у тому числі ортопедичне взуття; спеціальні засоби для самообслуговування та догляду; допоміжні засоби для особистої рухомості, переміщення та підйому; засоби для пересування; меблі та оснащення; спеціальні засоби для орієнтування, спілкування та обміну інформацією. 

Детально ознайомитись з Памʼяткою по протезуванню можна за посиланням Памʼятка по протезуванню ДУ "ТМО МВС України по Одеській області"

Разом до Перемоги!

Героям Слава!

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .