Контраст
Шрифт
Головна Всі послуги
Визначення кількості вологи харчових продуктів гра...
Назад
Визначення кількості вологи харчових продуктів гравіметричним методом

Кількість вологи в продукті визначає його енергетичну цінність, оскільки чим більше в ньому міститься води, тим менше корисних сухих речовин (білків, жирів, вуглеводів та ін.) в одиниці маси. При недотриманні правил переробки, зберігання та транспортування харчових продуктів вміст вологи в них збільшується, що призводить до псування продукту, зокрема його пліснявіння. У зв’язку з цим вміст вологи в продукті визначає умови та строки його зберігання. Показання для обстеження: контроль харчових продуктів.

Послуга надається в:
Категорія
Лабораторна діагностика
Код
3606208
Вартість, грн
96,00
Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .