Назад
                    
                    
                        
                            
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                                
                                                                            
                                
                                    
                                
                                    
                            
                                                    
                    
                                    
            Визначення кількості вологи харчових продуктів гравіметричним методом
                            Кількість вологи в продукті визначає його енергетичну цінність, оскільки чим більше в ньому міститься води, тим менше корисних сухих речовин (білків, жирів, вуглеводів та ін.) в одиниці маси. При недотриманні правил переробки, зберігання та транспортування харчових продуктів вміст вологи в них збільшується, що призводить до псування продукту, зокрема його пліснявіння. У зв’язку з цим вміст вологи в продукті визначає умови та строки його зберігання. Показання для обстеження: контроль харчових продуктів.
                                                            
                        Послуга надається в:
                                
                                                    Категорія
                                                Лабораторна діагностика
                                            Код
                                    3606208
                                Вартість, грн
                                                                            154,00