Назад
                    
                    
                        
                            
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                                
                                                                            
                                
                                    
                                
                                    
                            
                                                    
                    
                                            
                        
                            
                                
                                    
                                
                            
                        
                        
                                    
            Визначення загальної кількості мезофільних анаеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів в об'єктах середовища життєдіяльності людини
                            Мікробіологічний  метод лабораторної діагностики з визначення санітарно-показового нормативу якості води (харчових продуктів), що відображає сумарне число мікроорганізмів в 1 об’єму досліджуваної проби. Показник характеризує ступінь забруднення води (харчових продуктів).
                                                            
                        Послуга надається в:
                                
                                                    Категорія
                                                Лабораторна діагностика
                                            Код
                                    3605725
                                Вартість, грн
                                                                            131,00