Контраст
Шрифт
Головна Новини
Благодійна допомога - електричний візок для маломо...
Назад
Благодійна допомога - електричний візок для маломобільних пацієнтів
19.04.2024

Благодійна організація «БФ «Волинський спротив», в особі директора Валерія Знищенка, передали від Наталії Клір та громади АХАУС з Німеччини благодійну допомогу - електричний візок для маломобільних пацієнтів у лікарню (з поліклінікою) ДУ «ТМО МВС по Волинській області». Тепер наші пацієнти матимуть змогу комфортніше пересуватися у лікарні та на її території.

Пацієнти та працівники установи щиро вдячні нашим благодійникам за надану допомогу, яка необхідна для активної реабілітації наших захисників. Допомога людині, яка втратила кінцівки, є дуже важливою для її фізичного та психологічного відновлення. Ось декілька способів, які можуть бути корисними:

  1. Підтримка: Надайте людині свою підтримку. Важливо вислухати її почуття та допомогти зміцнити позитивне мислення.
  2. Допомога з побутовими справами: Допоможіть з побутовими справами, такими як приготування їжі, прибирання або інші щоденні обов'язки, які можуть стати складними після втрати кінцівок.
  3. Сприяння доступності оточення: Забезпечте доступність оточення для людини з особливими потребами, забезпечуючи широкі коридори, підйомники чи інші зручності.
  4. Психологічна підтримка: Рекомендуйте людині звернутися до психолога чи консультанта для психологічної підтримки та допомоги у подоланні емоційних труднощів.
  5. Фізична реабілітація: Допоможіть організувати фізичну реабілітацію та тренування, сприяючи відновленню функцій та мобільності.

Разом до Перемоги!💙💛

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .