Контраст
Шрифт
Головна Новини
У Луцьку відбулася зустріч з родинами загиблих та...
Назад
У Луцьку відбулася зустріч з родинами загиблих та безвісти зниклих бійців бригади «Лють»
11.05.2024

Участь у заході взяли представники підрозділу об'єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють», співробітники сектору психологічного забезпечення, управління кадрового забезпечення ГУНП у Волинській області, уповноважені соціальних служб та органів місцевого самоврядування області, та представники від ДУ "ТМО МВС України по волинській області", а саме Севера Наталія Іванівна - начальник лікарні з поліклінікою, та Береза Петро Петрович - завідувач сектору соціального захисту і супроводу постраждалих та членів їх сімей.

Фахівці відповідних служб надали консультації з соціальних та юридичних питань рідним загиблих бійців. Зокрема, йшлося про грошові виплати для них, можливість їхнього оздоровлення та лікування у медичних закладах.

Психологічна підтримка – важлива складова у роботі з сім’ями загиблих захисників. Психологи бригади «Лють» постійно спілкуються з родинами бійців, відвідують поранених співробітників, які проходять реабілітацію у медичних закладах.

Такі прямі комунікації допомагають не залишати людей наодинці з їхнім горем, підтримувати та вирішувати їхні нагальні проблеми.

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .