Всі послуги

Назва послуги
Вартість, грн
Код
Визначення вмісту жиру в харчових продуктах за Гербером
202,00
3606210
Визначення калорійності та хімічного складу харчових продуктів
276,00
3606212
Визначення кислотності харчових продуктів титрометричним методом
119,00
3606209
Визначення кількості вологи харчових продуктів гравіметричним методом
154,00
3606208
Органолептика харчових продуктів
53,00
3606211
Визначення кольоровості
30,00
3614024
Визначення мутності
30,00
3614025
Визначення осаду
12,00
3614026
Визначення водневого показника Ph
30,00
3614027
Визначення залишкового хлору (вільного)
44,00
3614028
Визначення вмісту аміаку
63,00
3614029
Визначення вмісту нітритів
57,00
3614030
Показати ще