Контраст
Шрифт
Головна Всі послуги
Визначення БГКП у воді, харчових продуктах, продов...
Назад
Визначення БГКП у воді, харчових продуктах, продовольчий сировині та інших об'єктах середовища життєдіяльності людини

Індикаторний принцип нормування мікробного забруднення різних об’єктів навколишнього середовища (води, ґрунту, повітря, харчових продуктів тощо). Виявлення кишкової палички проводять для визначення правильності термічної обробки під час приготування харчових продуктів, а також при дослідженні санітарно-гігієнічного стану виробництв, оцінці ефективності застосування дезінфектантів, миття обладнання, апаратури та рук працівників харчового виробництва, тощо.

Категорія
Додаткові послуги
Код
3609518
Вартість, грн
132,00
Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .