Контраст
Шрифт
+380 (41) 240-75-36
+380 (41) 240-75-50
- Організація лікування та реабілітація:
+380 (96) 401-03-52
- Здійснення прийому лікарем засобами телекомунікації в застосунку Viber (назва абонента «ДУ ТМО ЖТ»).
[email protected]
Головна Новини
Працюємо над максимальним відновленням психічних...
Назад
Працюємо над максимальним відновленням психічних та фізичних функцій людини
03.07.2024

Реабілітація – комплексний процес, у якому неможливо обмежитися лише одним спеціалістом. Для того щоб відновити навички руху людини, повернути їй здатність до самообслуговування, спроможність повноцінно працювати й відпочивати, – потрібна ціла команда фахівців. З цією метою у відділенні створена мультидисциплінарна команда під керівництвом лікаря з фізичної та реабілітаційної медицини до складу якої входять ерготерапевт, асистент ерготерапевта, сестра медична з реабілітації, завідувач сектору соціального захисту і супроводу постраждалих та членів їх сімей, практичний психолог кабінету психопрофілактики та професійного психологічного відбору. Взаємодія лікарів багатьох спеціальностей у веденні одного пацієнта дає можливість оптимізувати процеси діагностики та лікування, забезпечити найкращий результат.

У відділенні забезпечено функціонування повноцінного лікувально-фізкультурного комплексу площею близько 120 кв. метрів у якому власними силами зроблено ремонт та обладнано стіни коригуючими дзеркалами. У ЛФК розміщено шведську стінку, турнік, гімнастичні бруси, дошка Євмінова, багатофункціональний реабілітаційний тренажер (блоковий), апарати активно-пасивної розробки суглобів верхніх та нижніх кінцівок, бігова доріжка, масажне ліжко NUGA BEST, фітнес-станція, гімнастичні м’ячі, різноманітні еспандери.

При обладнанні ЛФК, поряд із залученням бюджетних коштів, вишуковуємо й інші можливості. Так профспілкова організація установи надала на вказані цілі 68 тис. грн.. Не стоїть осторонь і трудовий колектив установи, який зібрав кошти для придбання фітнес-станції. 

 

 

   

 

 

 

 

 

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .