Контраст
Шрифт
+380 (46) 225-39-39
+380 (46) 225-68-12
- Реєстратура
[email protected]
Головна Новини
Круглий стіл
Назад
Круглий стіл
28.06.2024

Визначення алгоритму впровадження практичних кейсів між підрозділами соціального захисту та супроводу постраждалих та членів їх сімей системи. Механізми встановлення партнерської взаємодії спрямованої на підвищення соціальної допомоги постраждалим та членам їх сімей, формування соціальних й ціннісних орієнтацій, вироблення стратегій та форм їх реалізації. Синергія імплементації засобів та ресурсів задля підтримання і створення «нового» формату спільної діяльності – такі теми обговорили учасники круглого столу, проведеного за ініціативи сектору соціального захисту і супроводу постраждалих та членів їх родин установи, під головуванням начальника установи -лікаря Алли ГАЛЕЄВОЇ. 

В роботі круглого столу, яке відбулось 20 червня 2024 року, прийняли участь представники підрозділів соціального захисту та супроводу постраждалих та членів їх сімей, психологи систем Міністерства внутрішніх справ, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Державної служби надзвичайних ситуацій.

За результатами зустрічі учасниками заходу впроваджено партнерські взаємодії спрямовані на більш посилену соціальну допомогу та захист постраждалих військовослужбовців.

Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви даєте згоду на використання файлів cookie .